Skip to main content
account
0 items
€ 119,50
€ 98,76 excl. btw
bestelnummer 44159
Op voorraad
Veilig bestellen via SSL
14 dagen bedenktijd
Klant- en gegevensbescherming WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
(Lid van Webwinkelkeur).

De Wiltfang Wormtoren met 3 bakken

Voor een goed werkend systeem zijn tenminste 3 bakken nodig (geschikt voor 2-4 persoons huishouden). Uitbreiding is mogelijk tot maximaal 8 bakken. Plaats de wormtoren in de keuken, bijkeuken, schuur, veranda of buiten uit de volle zon en vorstvrij. Kan de wormtoren niet naar binnen bij vorst, gebruik dan de juten bladzakken als isolatiedeken of een berg losse bladeren.

Plaats de wormen samen met de bijgeleverde kokosvezel en krantensnippers in de onderste bak. De wormen gaan vervolgens aan het werk met de omzetting van keukenafval in eersteklas compost en compost thee. Ze produceren de helft van hun eigen gewicht aan compost elke 24 uur, en dat geheel reukloos. Bijzonder leerzaam voor kinderen en het product verdient zichzelf terug.

Inclusief 3 bakken, en een uitgebreide beschrijving. De wormen dienen apart besteld te worden De Nederlandse gebruiksaanwijzing voor de Wormworks® vindt u hier

Productinformatie
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 40 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Hoogte: 50 cm
  • Inclusief: Gebruiksaanwijzing en PH-indicator
  • Exclusief wormen
  • Gratis verzending in Nederland en België

Wormtoren in de media:
Fence (Tijdschrift Belgie)

Wormotren weer opstarten
Gemiddelde score:
Jacques (24-12-2020)
Prima, eenvoudig en leuk in gebruik. Levering was snel, helaas was een van de bakken beschadigd. Met lijm gerepareerd. En voldoet nu goed.
Michiel (06-08-2020)
Levering even uitgesteld omdat deze uit Duitsland moest komen. Bij aflevering ontbraken doeken, maar dit is snel verholpen. Was cadeau voor een collega die er erg blij mee is.
Esther (06-06-2020)
Goed geleverd! Helemaal compleet met een duidelijke beschrijving. Eenvoudig in elkaar te zetten.
Marleen (28-05-2020)
De koerier had wat langere tijd nodig om de wormtoren te leveren dan ik gewend was, maar de Wiltfang reageerde snel op mijn "ongeduld" ;-) Toen de toren kwam was die snel opgesteld en ingericht. De wormen voelden zich binnen 24-uur op hun gemak en zijn druk bezig met het composteren van bak 1. Kortom: Top!!!!
J. Lorkeers (13-05-2020)
Superleuk om te beginnen met de wormentoren. Was wel even in paniek toen de wormen eerder geleverd werden als de toren. De klantenservice gaf goed advies.
De wormen beginnen hun draai te vinden: ik ben benieuwd naar de eerste compost. Tot nu tevreden: makkelijk in elkaar te zetten, compact, complert geleverd, schoon, niet ruikend.
Madelon (27-09-2019)
Nog altijd ontzettend enthousiast over deze wormentoren - na 8 jaar ! Wat mij betreft verdient het "vermicomposteren" veel en veel meer populariteit!
Samantha (22-07-2019)
Snelle levering, wormen van een vriendin gekregen en ze moeten nog even wennen. Enig nadeel is het zakje aarde, dit was eigenlijk net te weinig. Maar de bak zelf is top! Nu de wormen nog even aan het werk krijgen :)
Hermi (02-07-2018)
Wormentoren is snel geleverd. Duidelijk beschrijving. Wat erg fijn is. De boel draait en ik ben erg nieuwsgierig naar de resultaten. Geweldig leuk.
Nynke Fennema (27-01-2018)
De wormenbak is heel handig in gebruik. Jammer dat de vilten doeken niet in de verpakking zaten en dat er wat onduidelijkheid is of de wormen nu wel of niet inbegrepen zijn in het bedrag. Verder ben ik uiterst tevreden.
Dick Groot Boerle (04-01-2018)
Wormtoren 20 december 2017 ontvangen,
na deze 1 dag eerder te hebben besteld.
Op 30 december in gebruik genomen met 1 bak, gevuld met compost in wording en wormen uit al bestaande compostsilo. De 2de bak is ook al geplaatst met groente- en fruitafval en koffiedik.
Het eindresultaat moet nog worden afgewacht, maar het zal ongetwijfeld goed zijn.
Rolien (06-12-2017)
Als ongewoon cadeau gegeven, maar zeer gewaardeerd!
Cees van de Booijen (29-06-2016)
Sinds kort ben ik in het bezit van dit kringloop tuinier product. Minder keuken afval, en zoals beloofd, hij stinkt niet. Ik draag mijn steentje bij en de planten varen er wel bij.
Madelon Oostwoud (27-04-2012)
Beste mensen, Ik heb in het najaar een wormentoren gekocht. Die staat nu in mijn kleine tuin in het centrum van Amsterdam. Ik ben erg enthousiast en dat wil ik jullie graag laten weten! De hoeveelheid vuilnis die wij bij de weg zetten is gereduceerd tot een zakje per week ( huishouden van 4 personen). De wormenthee goot ik de afgelopen maanden bij mijn appelboom, die nu meer bloesem heeft dan ooit. Ik hoop dat jullie de wormentoren positief onder de aandacht van velen kunnen brengen. De compost oogsten en op mijn tuin uitbrengen geeft een "rijk" en voldaan gevoel !
Jaqueline Broshuis (06-04-2012)
Wat is dit leuk! We hebben de wormentoren nu 5 weken en de eerste bak zit vol te composteren materiaal.In de toren is het een drukte van belang. De wormen doen hun werk. We hebben in het begin nog wel even 2 extra klemmen moeten gebruiken op de deksel. Met 2 klemmen kroop een aantal wormen bij ons uit de toren. Ongelooflijk maar waar. Ben in ieder geval razend enthousiast.

Schrijf een review

Uw naam
Uw e-mail adres
Uw reactie
Uw waardering
De Nederlandse gebruiksaanwijzing voor de Wormworks® vindt u hier
trefwoorden
wormworks, wormencompost, compostthee, wormenbak, wormen kweken, compostwormen, thuiscompostern, indoor compost, composteren zonder tuin, composteren met wormen, wormenfabriek, worm, wormen

Zojuist bekeken

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.