Skip to main content
account
0 items

De Wiltfang Zakelijk

Internet distribiteurs:

Heb je interesse om De Wiltfang producten via een eigen website te verkopen en dus een zgn. De Wiltfang Internet Distributeur te worden, waarbij het versturen van de pakketjes door jezelf of door ons afgehandeld kan worden? Stuur dan een email naar info@dewiltfang.nl met al je contact gegevens en we nemen z.s.m. contact met je op.

Professionals in het groen:
Voor professionele eindgebruikers (gemeenten, hoveniers, landgoederen, groenvoorzieners, natuurbeschermingsorganisaties, opleidingsinstituten en groenadviseurs) hebben wij een kortingsregeling. Wij kunnen die koppelen aan jouw debiteurgegevens, zodat de korting automatisch toegepast wordt, ook bij internetbestellingen.
Om dat te kunnen activeren vragen wij een recent uittreksel van de KvK. Deze kan je mailen of opsturen. Wij nemen telefonisch contact op als wij daar vragen over hebben.

Informatie voor wederverkopers:

Voor wederverkopers (winkels, webwinkels of agenten) gelden speciale voorwaarden. Als het individuele De Wiltfang producten betreft graag schriftelijk(e-mai) of telefonisch contact met ons (De Wiltfang) opnemen.

Pers:

Regelmatig worden onze producten in tijdschriften geplaatst. Vaak zijn die beelden gebaseerd op de hoog-resolutie versies van de foto's die je op deze website aantreft, maar we hebben veel meer beeldmateriaal beschikbaar. Ben je voor een inspirerende publicatie op zoek naar mooi en duidelijk beeldmateriaal, vrijstaand of sfeer, hoog of laag resolutie, dan stellen wij dat graag ter beschikking. Je kunt dat vrij gebruiken zolang onze naam "De Wiltfang" duidelijk gerelateerd wordt aan de producten die de foto toont. Neem gerust contact met ons op via info@dewiltfang.nl.

---
Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2024 De Wiltfang ®  |  Burgemeester Padmosweg 161  |  3648 BD Wilnis  |  T 0346 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.