Skip to main content
account
0 items

Over ons

De Wiltfang verkoopt functionele en mooie tuinproducten. In de eerste plaats via deze website en een catalogus, maar ook via onze showroom en bijzondere buitenbeurzen. Ons assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin. Wij streven er naar om een evenwichtige lijn van eerlijke en duurzame producten aan te bieden.

Altijd spelen functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik de hoofdrol. Onze credo's zijn: 
"Als functioneel ook mooi mag zijn" en "Koop minder, koop beter"

Wij leveren aan de kritische tuinier. Denk hierbij aan enthousiaste particuliere tuinliefhebbers, maar ook mensen uit het vak: gemeenten, hoveniers, landgoederen, groenvoorzieners, natuurbeschermingsorganisaties en opleidingsinstituten.

De Wiltfang heeft zich ontwikkeld tot dé leverancier van tuingereedschappen voor de tuinliefhebber en de tuinprofessional. Onze gereedschappen zijn gemaakt van goede materialen en jarenlange ervaring heeft geleid tot hun meest functionele vorm.
De Wiltfang heeft een uniek assortiment omdat alleen díe producten zijn opgenomen die hun waarde in vele jaren hebben bewezen. Wij hebben kennis van de gereedschappen, hun toepassing, de achtergrond en het onderhoud. Wij vertellen je er graag alles over. 

We dragen bij aan een duurzame leefomgeving door het gebruik van handgereedschappen te stimuleren. Door mooie materialen te gebruiken die eerlijk zijn, die het waard zijn om te onderhouden en die geweldig zijn in het gebruik, jarenlang. De Wiltfang staat voor kennis en persoonlijke service. Wij adviseren eerder onderhoud dan vervanging. De ervaringen van onze klanten zijn de belangrijkste bron om het assortiment uit te breiden of aan te passen.

Vanzelfsprekend letten wij op de herkomst van producten en materialen. We verzenden alle (duizenden) pakketten in gebruikte verpakkingsmaterialen. Duurzaam betekent voor ons ook dat we producten selecteren op een lange levensduur en dat wij investeren om de kennis over de producten en van hun onderhoud, over te dragen. Uitgangspunt is dat je langer en met meer plezier producten zal gebruiken: koop minder, maar koop beter.


Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.