Skip to main content
account
0 items

Over De Wiltfang

De Wiltfang verkoopt duurzame, functionele en mooie tuinproducten. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin, maar ook bijzondere inrichtingselementen zoals: regentonnen en plantenkassen.

Verantwoord tuingereedschap

Altijd spelen functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik de hoofdrol. Onze motto's zijn "Als functioneel ook mooi mag zijn" en "Koop minder, koop beter"
Wij leveren aan de kritische tuinier. Dat zijn enthousiaste particuliere tuinliefhebbers, maar ook mensen uit het vak kiezen voor onze producten: gemeenten, hoveniers, landgoederen, groenvoorzieners, natuurbeschermingsorganisaties en opleidingsinstituten.

Passend advies

Presentatie, kennis en service zijn in overeenstemming met de producten. Wij streven er naar om u een evenwichtige lijn van eerlijke en duurzame producten aan te bieden via deze website, via onze catalogus, via bijzondere tuinbeurzen en via onze showroom.

Kwaliteit voorop

De Wiltfang heeft zich ontwikkeld tot dé leverancier van tuingereedschappen voor de tuinliefhebber en de tuinprofessional. Onze gereedschappen zijn gemaakt van goede materialen en jarenlange ervaring heeft geleid tot hun meest functionele vorm.
De Wiltfang heeft een uniek assortiment omdat alleen díe producten zijn opgenomen die hun waarde in vele jaren hebben bewezen. Wij hebben kennis van de gereedschappen, hun toepassing, de achtergrond en het onderhoud. Wij vertellen je er graag alles over.

De Wiltfang ziet in de ervaringen van de klant de belangrijkste bron om het assortiment uit te breiden of aan te passen.

Een duurzame leefomgeving

Wij dragen bij aan een duurzame leefomgeving door het gebruik van handgereedschappen te stimuleren. Door mooie, eerlijke materialen te gebruiken, die goed worden onderhouden, gaan onze producten jarenlang mee! De Wiltfang staat voor kennis en persoonlijke service. Wij adviseren eerder onderhoud dan vervanging.

Vanzelfsprekend letten wij op de herkomst van producten en materialen. We verzenden alle (duizenden) pakketten in gebruikte verpakkingsmaterialen. Duurzaam betekent voor ons echter ook dat we producten selecteren op een lange levensduur en dat wij investeren om de kennis over de producten en van hun onderhoud, over te dragen. Uitgangspunt is dat u langer en met meer plezier producten van De Wiltfang zal gebruiken: koop minder, maar koop beter.

Sinds jaar en dag

Al sinds 1997 zijn wij groots in het tuinlandschap. In de eerste plaats kon je bij ons bestellen via deze website en een catalogus, maar tegenwoordig vind je ons ook op bijzondere buitenbeurzen en ben je welkom in onze showroom!

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2024 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  T 0346 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.