Skip to main content
account
0 items

Groene Vinger Challenge

Groene Vinger ChallengeDe Wiltfang organiseert de Groene Vinger Challenge om te laten zien hoe eenvoudig (moes)tuinieren is. Zeker met het gebruik van de juiste materialen. Vanaf half april tot eind augustus gaan we gezamenlijk aan de slag met deze challenge, we laten de momenten zien van zaaien tot water geven en van beschermen tot oogsten. Doe jij met ons mee?

Wat gaan we doen?

Je kunt je inschrijven en dan voorkeur doorgeven. Ga je voor de courgette of de tomaat? Deze krijg je toegestuurd van ons in een leuke verpakking en de challenge gaat van start. In de week van 12 april gaan we van start. Gedurende de challenge ontvang je van ons tips in je inbox en op social media. Ook experts zullen je advies geven. Wat dacht je van een tip van Floor Korte van Floors Moestuin of Carine van Moestuinkriebels? Een lekker recept van de Meisjes van de Moestuin? Een mooi product tip van Anouk van Plantjes Lifestyle of een verwondering van Cathy? We nemen je mee op het proces van zaaien tot oogsten. Leuk hè?

Wat kost dat dan?

Nou helemaal niets! Wij sturen je de zaadjes toe en jij kan van start! Wat wij van jou vragen is om af en toe met ons een leuke foto te delen van jouw proces. Gebruik daarvoor de hashtag #groenevingerchallenge en tag ons in je post. Wij maken een mooie compilatie en delen 't graag. Heb je nou een hele collectie? Je mag je foto's natuurlijk ook naar ons mailen via info@dewiltfang.nl.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Je geeft je naam op, adresgegevens, e-mail adres en de voorkeur cherrytomaat of courgette en je ontvang in de eerste week van april je pakketje! Inschrijven kan tot en met 5 april via onderstaand formulier.

Veel succes en vooral veel plezier!

- inschrijvingen gesloten - 
Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.