Skip to main content
account
0 items

Klaar voor een nieuwe start!

05 augustus 2020

Nu de vakantie voor de eersten tegen zijn einde loopt, is het tijd om je huis weer helemaal klaar te maken voor een nieuw (school)jaar. Alles schoonmaken, misschien her en der een likje verf en vloeren en meubels weer beschermen tegen beschadigingen en vuil of wat dacht je van wat nieuwe planten in huis! Duurzaam en milieubewust aan de slag? Gebruik dan onze tips!

Klaar voor een nieuwe start!

Schoonmaken

Zo… nu eerst de grote schoonmaak! Meubels aan de kant, aan de slag met een sopje en alles goed afnemen. Gebruik een allesreiniger van Bionyx om alles lichtvochtig af te nemen. BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën.De natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles in een handomdraai weer schoon en fris is én het milieu beschermd blijft! 
De badkamer toe aan een grote beurt? Maak dan gebruik van sanitairreiniger. Vloeren toe aan een goede boenbeurt? Ook daarvoor hebben we geschikte middelen.

Een grote beurt voor de meubels

Alles schoon? Dan kunnen de meubels wel een extra beschermlaagje gebruiken. Tegen vuiligheid, maar bijvoorbeeld ook tegen ongedierte, zoals houtworm. Gebruik daarom washoudende politoer en je meubels blijven schoon en mooi. Af en toe een keer bijwerken met meubelolie en je meubels gaan weer jaren mee.

Vloeren boenen

Schoon zijn je vloeren al, maar hoe houd je ze nou mooi? Door goed onderhoud. Voor elk type vloer hebben we een goede oplossing van Auro. Hout en kurk, linoleum en laminaat, tapijt of plavuizen, keuze zat. Twijfel je over welk product het beste bij jouw vloer of meubels past. Twijfel dan niet om ons een mail te sturen. 😉

Inrichten die handel

Alles schoon, alles keurig en nu weer alles op zijn plek. Misschien is het wel tijd voor een nieuwe inrichting? Nieuw schilderij aan de muur, nieuwe hoezen om de kussens of de meubels op een andere plek. Mogelijkheden zat! En wat dacht je van een leuke nieuwe kamerplant? Je tuin mag dan buiten wel groen zijn, binnen in huis is groen zeker welkom. Wist je dat veel planten een lucht zuiverende werking hebben. Het is dus nog gezond ook! Je bestelt ze duurzaam, vers van de kweker, bij Studioplant en binnen 2 dagen heb jij een woonkamer vol groen!

Februari is de perfecte maand om je fruitbomen te (ver)planten. De bomen zijn nu namelijk in winterrust. Ze zijn dus gemakkelijk te verplanten. Ook is het een goed moment om een aantal fruitbomen en -planten te snoeien. Welke planten en hoe je gemakkelijk kunt verplanten en snoeien, dat leggen we je uit in dit blog.
De moestuin is weer in opkomst, omdat het gewoon erg leuk is om je eigen groenten te verbouwen en je weet waar het vandaan komt en financieel scheelt het waarschijnlijk ook dan in de winkel tegenwoordig. Als je het moestuinseizoen wilt verlengen, dan kun je overwegen om een kas aan te schaffen. In een kas kun je zaaien, stekken, uitzetten, oogsten en in de wintermaanden kunnen de kuipplanten er overwinteren. Zo maak je bijna het jaar rond gebruik van de kas.

Archief

---
Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2024 De Wiltfang ®  |  Burgemeester Padmosweg 161  |  3648 BD Wilnis  |  T 0346 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.