Skip to main content
account
0 items
Vrijstaande tuinkassen

Vrijstaande tuinkassen

Materialen:

Hout
De Wiltfang houten kassen worden gemaakt van een eerste klas Western Red Cedar met pen-en-gatverbindingen. Dit hout uit Noord-Amerika wordt al vele jaren toegepast in de huizen- en kassenbouw vanwege de sterkte van het hout, de duurzaamheid en de stabiliteit.

Doordat hout een levend natuurproduct is en moet blijven ademen, blijft dit hout jarenlang vrij van rot als het in onbehandelde staat blijft. Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een lichtgrijze tint. Deze kassen kunnen dan ook zeker 25 jaar meegaan bij normale omstandigheden en normaal gebruik.

Aluminium
Behalve het eerste klas cederhout zijn er onderdelen die veel blootgesteld worden aan vocht gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het betreft de glasplaten in het dak, de goten en de funderingsplint, die optrekkend vocht tegen gaat.

Glas
Al het glas van onze kassen is 3 mm gehard veiligheidsglas en is daarom zeer sterk. Mocht het glas toch breken dan valt het uiteen in duizend botte stukjes, dus geheel ongevaarlijk.

Ventilatie
Elke kas is over de gehele lengte standaard voorzien van een, in eigen huis ontwikkelde, automatische nokventilatie (geen elektra benodigd). Bovendien bevat de kas een aantal uitzetramen in de gevel. Het aantal ramen is afhankelijk van de lengte.

Goten
De goten zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium. De regenpijpen zijn voorzien van een stadsuitloop en hebben een diameter van 40 mm.

Tevens hebben wij een catalogus met alle informatie over deze cederhouten kassen.


Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.