Skip to main content
0 items | € 0,00
incl. verzendkosten

De Wiltfang Wormtoren met 3 bakken

Voor een goed werkend systeem zijn tenminste 3 bakken nodig (geschikt voor 2-4 persoons huishouden). Uitbreiding is mogelijk tot maximaal 8 bakken. Plaats de wormtoren in de keuken, bijkeuken, schuur, veranda of buiten uit de volle zon en vorstvrij. Kan de wormtoren niet naar binnen bij vorst, gebruik dan de juten bladzakken als isolatiedeken of een berg losse bladeren.

Plaats de wormen samen met de bijgeleverde kokosvezel en krantensnippers in de onderste bak. De wormen gaan vervolgens aan het werk met de omzetting van keukenafval in eersteklas compost en compost thee. Ze produceren de helft van hun eigen gewicht aan compost elke 24 uur, en dat geheel reukloos. Bijzonder leerzaam voor kinderen en het product verdient zichzelf terug.

Inclusief 3 bakken, en een uitgebreide beschrijving. De wormen dienen apart besteld te worden De Nederlandse gebruiksaanwijzing voor de Wormworks® vindt u hier

Productinformatie
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 40 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Hoogte: 50 cm
  • Inclusief: Gebruiksaanwijzing en PH-indicator
  • Exclusief wormen
  • Gratis verzending in Nederland en België

Wormtoren in de media:
Fence (Tijdschrift Belgie)
€ 119,50
bestelnummer 44159
Op voorraad
Veilig bestellen via SSL
14 dagen bedenktijd
Klant- en gegevensbescherming WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
(Lid van Webwinkelkeur).
Uw naam
Uw e-mail adres
Uw reactie
Uw waardering
Gemiddelde score:
Samantha (22-07-2019)
Snelle levering, wormen van een vriendin gekregen en ze moeten nog even wennen. Enig nadeel is het zakje aarde, dit was eigenlijk net te weinig. Maar de bak zelf is top! Nu de wormen nog even aan het werk krijgen :)
Hermi (02-07-2018)
Wormentoren is snel geleverd. Duidelijk beschrijving. Wat erg fijn is. De boel draait en ik ben erg nieuwsgierig naar de resultaten. Geweldig leuk.
Nynke Fennema (27-01-2018)
De wormenbak is heel handig in gebruik. Jammer dat de vilten doeken niet in de verpakking zaten en dat er wat onduidelijkheid is of de wormen nu wel of niet inbegrepen zijn in het bedrag. Verder ben ik uiterst tevreden.
Dick Groot Boerle (04-01-2018)
Wormtoren 20 december 2017 ontvangen,
na deze 1 dag eerder te hebben besteld.
Op 30 december in gebruik genomen met 1 bak, gevuld met compost in wording en wormen uit al bestaande compostsilo. De 2de bak is ook al geplaatst met groente- en fruitafval en koffiedik.
Het eindresultaat moet nog worden afgewacht, maar het zal ongetwijfeld goed zijn.
Rolien (06-12-2017)
Als ongewoon cadeau gegeven, maar zeer gewaardeerd!
Cees van de Booijen (29-06-2016)
Sinds kort ben ik in het bezit van dit kringloop tuinier product. Minder keuken afval, en zoals beloofd, hij stinkt niet. Ik draag mijn steentje bij en de planten varen er wel bij.
Madelon Oostwoud (27-04-2012)
Beste mensen, Ik heb in het najaar een wormentoren gekocht. Die staat nu in mijn kleine tuin in het centrum van Amsterdam. Ik ben erg enthousiast en dat wil ik jullie graag laten weten! De hoeveelheid vuilnis die wij bij de weg zetten is gereduceerd tot een zakje per week ( huishouden van 4 personen). De wormenthee goot ik de afgelopen maanden bij mijn appelboom, die nu meer bloesem heeft dan ooit. Ik hoop dat jullie de wormentoren positief onder de aandacht van velen kunnen brengen. De compost oogsten en op mijn tuin uitbrengen geeft een "rijk" en voldaan gevoel !
Jaqueline Broshuis (06-04-2012)
Wat is dit leuk! We hebben de wormentoren nu 5 weken en de eerste bak zit vol te composteren materiaal.In de toren is het een drukte van belang. De wormen doen hun werk. We hebben in het begin nog wel even 2 extra klemmen moeten gebruiken op de deksel. Met 2 klemmen kroop een aantal wormen bij ons uit de toren. Ongelooflijk maar waar. Ben in ieder geval razend enthousiast.
De Nederlandse gebruiksaanwijzing voor de Wormworks® vindt u hier
trefwoorden
wormworks, wormencompost, compostthee, wormenbak, wormen kweken, compostwormen, thuiscompostern, indoor compost, composteren zonder tuin, composteren met wormen, wormenfabriek, worm, wormen

Zojuist door u bekeken

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2019 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud me
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.