Skip to main content
account
0 items

Composteren kun je leren

Ben jij al begonnen?
Beginnen met composteren is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Kies het juiste systeem, passend bij je huishouden en tuin en aan de slag!

Composteren van tuinafval

Tuinafval, zoals takken, gras en bladeren zet je in een seizoen om tot vruchtbare compost door middel van compostbak

Composteren met wormen

Keukenafval verteren met behulp van wormen. Naast educatief is het de mooiste, schoonste en snelste manier om de appel- en aardappelschillen en oude kranten geurloos tot de beste compost te verwerken.

Naast bakken hebben natuurlijk ook allemaal andere handige hulpjes die je helpen met composteren.

De feestdagen komen eraan

Heb jij je verlanglijstje al compleet?

Wist je dat je ook je verlanglijstje van De Wiltfang kunt delen met je vrienden en familie? Zo zijn ze op de hoogte van al je wensen, handig, zo vlak voor de feestdagen!

Verlanglijstje delen

Door in te loggen op je account kun je producten toevoegen op je verlanglijstje, druk daarvoor op de button 'Zet op verlanglijstje' bij jouw favoriete artikel. Dit lijstje kun je daarna delen met je familie en vrienden. Voeg een berichtje toe en sturen maar! Makkelijk hè? 

Cadeautips

Vier je binnenkort Sinterklaas of ben je al opzoek naar kerstcadeaus? Bekijk dan eens onze cadeau pagina vol met onze favorieten!

De border aanpakken?

Tijd om te verplanten

Wil je nog wat planten verplaatsen of de border een make-over geven? Het najaar is de perfecte periode voor dit soort klusjes. Doordat het blad nog niet is afgestorven kun je goed zien waar alle planten staan en welke ruimte deze innemen.

Verplant spade

Gebruik een verplantspade bij het verplanten en rondsteken van bomen, heesters en vaste planten. Door de vorm glijdt de spade niet van hardnekkige wortels af. De scherpe snijkant krijgt dan goed grip en snijdt de wortel feilloos door.

Verplantknaapje

Kleinere planten of een kleinere border? Dan is het verplantknaapje een fijne oplossing. Het V-vormige blad is uiterst geschikt voor het 'vangen' en doorsteken van wortels

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.