Skip to main content
account
0 items
Tuinkassen

Tuinkassen

Plaats een houten tuinkas van Red Cedar Hout en tuinier het hele jaar door. De warme uitstraling van het cederhout, evenals de heerlijke geur ervan zijn onvergetelijk. Eenmaal zo'n kas binnengelopen en je weet... dit wil ik ook! Iedereen heeft zijn eigen wensen qua kas en de kas wordt op maat gemaakt en is niet standaard op voorraad. (Levertijd +/- 2 á 3 maanden)

Materialen:
Hout
De Wiltfang houten kassen worden gemaakt van een eerste klas Western Red Cedar met pen-en-gatverbindingen. Doordat hout een levend natuurproduct is en moet blijven ademen, blijft dit hout jarenlang vrij van rot als het in onbehandelde staat blijft. Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een lichtgrijze tint. Deze kassen kunnen dan ook zeker 25 jaar meegaan bij normale omstandigheden en normaal gebruik.

Aluminium
De onderdelen die veel blootgesteld worden aan vocht zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het betreft de glaslatten in het dak, de goten en de funderingsplint, die optrekkend vocht tegen gaan.

Glas
Het glas van onze kassen is 3 mm gehard veiligheidsglas en is daarom zeer sterk. Mocht het glas breken dan valt het uiteen in duizend botte stukjes, dus ongevaarlijk.

Ventilatie
Elke kas is over de gehele lengte standaard voorzien van een, in eigen huis ontwikkelde, automatische nokventilatie (geen elektra benodigd). Bovendien bevat de kas een aantal uitzetramen in de gevel.

Om tot een juiste keuze te komen moet je de volgende stappen doorlopen:
1. Vrijstaand of tegen een muur.
2. Model Classic of RHS (steiler dak).
3. Gewenste breedte en lengte van de kas.
4. Maximale hoogte van de kas.
5. Gewenste onderrand: glas, cederhout of steen.
6. Opties (toebehoren); hoge legplanken, kweektafels, zonwering, enz.

Sfeer proeven? Bekijk dan onze online catalogus van de cederhouten kassen of bezoek onze showroom. (Daar staat op dit moment een Classic Eight - 5 panelen)


Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2024 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  T 0346 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.