Skip to main content
0 items | € 0,00
incl. verzendkosten

Informatie voor de PersDe Wiltfang in de gedrukte pers:
Regelmatig worden onze producten in tijdschriften geplaatst. Vaak zijn die beelden gebaseerd op de hoog-resolutie versies van de foto's die je op deze website aantreft, maar we hebben veel meer beeldmateriaal beschikbaar.
Bent u voor een inspirerende publicatie op zoek naar mooi en duidelijk beeldmateriaal, vrijstaand of sfeer, hoog of laag resolutie, dan stellen wij dat graag ter beschikking.
U kunt dat vrij gebruiken zolang onze naam "De Wiltfang" duidelijk gerelateerd wordt aan de producten die de foto toont.

De Wiltfang in online publicaties:
Ook ten behoeve van digitale presentaties hebben wij foto's en filmpjes in vele resoluties beschikbaar. Hiervoor geldt dat u dat mag gebruiken als er aan de foto/video een directe, digitale link naar onze website gekoppeld wordt.

Maak je productiewensen kenbaar:
Wij kunnen met u meedenken, ideeën uitwisselen, tips geven en verwijzen naar interessante contacten als we begrijpen wat uw opdracht is. Mocht je meer willen dan een toevallig beeld dat je op onze site aantreft, geeft u dan aan welke uitstraling uw productie moet krijgen en in welke mate kleuren, functionaliteiten, sfeer, seizoenen, realisme of surrealisme een rol spelen. Misschien kunnen wij u inspireren.

Welkom in Maartensdijk:
De ervaring leert dat de mooiste producties tot stand komen nadat u de producten gezien, gevoeld en beleefd hebt. Dat kan het beste bij ons in Maartensdijk. Als u de gelegenheid heeft om langs te komen geeft dat de grootste kans op een geslaagde productie. U kunt dan de producten eventueel direct meenemen, maar we kunnen ze ook opsturen of het beschikbare beeldmateriaal mailen.

Producten lenen voor een fotoshoot:
We lenen ook vaak producten uit voor een foto-productie. We maken dan een pro-forma factuur waar ten behoeve van de credits alle producten met hun juiste naam en prijs op staan. Nadat we de artikelen retour hebben ontvangen laten we de factuur vervallen.
Een handige manier om een selectie te maken is via onze website een "bestelling" te doen. Kies alsof u via de website bestelt. Ga het hele besteltraject af en kies bij betaalwijze "Contant of per pin bij afhalen". De hele "bestelling" staat dan direct voor u gereserveerd en kunt u hem zelf ook afdrukken of opslaan.
U kunt de gewenste producten door een eigen koerier laten ophalen, u kunt het zelf ophalen of we sturen het voor u naar de gewenste locatie.

Blijf op de hoogte van ons assortiment en onze activiteiten:
Schrijf u in op onze nieuwbrief en u blijft automatisch op de hoogte van de actuele communicatie met onze klanten.
Volg ons via Facebook en Pinterest. We zijn daar kort geleden mee gestart en gaan dat verder uitbouwen. Zo blijft u op de hoogte.
Wilt u eerder op de hoogte gesteld worden (van nieuwe producten, te verwachten activiteiten of andere zaken die nog niet actueel zijn, maar dat wel worden), stuurt u dan een e-mail naar info@dewiltfang.nl dan nemen we u gegevens op in ons persbestand voor persberichten.

Fotografie op deze pagina Binti Home ©

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud me
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.