Skip to main content
account
0 items

Informatie voor de PersDe Wiltfang in de gedrukte pers:
Regelmatig worden onze producten in tijdschriften geplaatst. Vaak zijn die beelden gebaseerd op de hoog-resolutie versies van de foto's die je op deze website aantreft, maar we hebben veel meer beeldmateriaal beschikbaar.
Voor een inspirerende publicatie op zoek naar mooi en duidelijk beeldmateriaal, vrijstaand of sfeer, hoge of lage resolutie? Dan stellen wij dat graag ter beschikking.
Dit is vrij te gebruiken zolang onze naam "De Wiltfang" duidelijk gerelateerd wordt aan de producten die de foto toont.

De Wiltfang in online publicaties:
Ook ten behoeve van digitale presentaties hebben wij foto's en filmpjes in vele resoluties beschikbaar. Hiervoor geldt dat deze gebruikt mogen worden als er aan de foto/video een directe, digitale link naar onze website gekoppeld wordt.

Maak je productiewensen kenbaar:
Wij kunnen met meedenken, ideeën uitwisselen, tips geven en verwijzen naar interessante contacten als we begrijpen wat de opdracht is. Mocht je meer willen dan een toevallig beeld dat je op onze site aantreft, geef dan aan welke uitstraling de productie moet krijgen en in welke mate kleuren, functionaliteiten, sfeer, seizoenen, realisme of surrealisme een rol spelen. Misschien kunnen wij wel inspireren.

Welkom in Maartensdijk:
De ervaring leert dat de mooiste producties tot stand komen nadat de producten gezien, gevoeld en beleefd worden. Dat kan het beste bij ons in Maartensdijk. Als je in de gelegenheid bent om langs te komen, geeft dat de grootste kans op een geslaagde productie. Producten kunnen dan eventueel direct mee worden genomen, maar we kunnen ze ook opsturen of het beschikbare beeldmateriaal mailen.

Producten lenen voor een fotoshoot:
We lenen ook vaak producten uit voor een foto-productie. We maken dan een pro-forma factuur waar ten behoeve van de credits alle producten met hun juiste naam en prijs op staan. Nadat we de artikelen retour hebben ontvangen laten we de factuur vervallen.
Een handige manier om een selectie te maken is via onze website een "bestelling" te doen. Kies alsof je via de website bestelt. Ga het hele besteltraject af en kies bij betaalwijze "Contant of per pin bij afhalen". De hele "bestelling" staat dan direct gereserveerd en je kunt deze zelf ook afdrukken of opslaan.
Je kunt de gewenste producten door een eigen koerier laten ophalen, je kunt het zelf ophalen of we sturen het naar de gewenste locatie.

Blijf op de hoogte van ons assortiment en onze activiteiten:
Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf automatisch op de hoogte van de actuele communicatie met onze klanten.
Volg ons via Facebook en Pinterest en blijf op de hoogte.
Eerder op de hoogte gesteld worden (van nieuwe producten, te verwachten activiteiten of andere zaken die nog niet actueel zijn, maar dat wel worden)?Stuur dan een e-mail naar info@dewiltfang.nl dan nemen we de gegevens op in ons persbestand voor persberichten.

Fotografie op deze pagina Binti Home ©

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2024 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  T 0346 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.