Skip to main content
account
0 items

Betalen

Betalen vanuit Nederland

Betalen vanuit België

Betalen met groeipunten

Betalen met een cadeaubon

Betalen met I-deal of PayPal (Achteraf betalen) 

Betalen met creditcard (Achteraf betalen) 

Betalen door het bedrag vooruit over te maken

Aanbetalingen

Prijzen

Betalen vanuit Nederland

Via de website kan je met iDeal betalen, of kiezen voor vooruit overmaken (dan ontvangen wij graag jouw betaling op: IBAN NL58ABNA0810473801 t.n.v. Meuwissen Agro inzake De Wiltfang, Maartensdijk). Ook betalen met PayPal of creditcard behoort tot de mogelijkheden.

Betalen vanuit België

Naast betaling via PayPal / creditcard, kun je ook betalen via Bancontact/Mister Cash.

Betalen met groeipunten

Je kunt gespaarde groeipunten verzilveren door bij stap 2 in het betalingsproces aan te geven dat je groeipunten wilt verzilveren. Je kunt alleen punten inbrengen wanneer het orderbedrag minimaal € 25,- bedraagt.

Betalen met een cadeaubon

Je kunt jouw cadeaubon verzilveren in de showroom, maar ook online. De papieren cadeaubonnen zijn nog geldig tot en met 1/1/2022. Vanaf 1/1/2021 werkt de Wiltfang met een giftcard. Het saldo van deze kaart kun je hier checken. Deze giftcards zijn 2 jaar geldig.

Betalen met iDeal

Je kunt veilig per iDeal betalen bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschotbankiers.

Betalen met PayPal (Achteraf betalen)

PayPal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat je jouw financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heb je een account nodig bij PayPal.

Het enige wat je moet onthouden is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Vervolgens kies je of je wilt betalen met een creditcard, bankrekening of vanaf je PayPal saldo.

Naast je gegevens zijn ook jouw aankopen beschermd door PayPal. Dus als je niet ontvangt wat je besteld hebt, kun je het aankoopbedrag terugkrijgen.

Betalen met creditcard (Achteraf betalen)

Je kunt veilig betalen met creditcard via een SSL-beveiligde server, die de creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Betalen kan met VISA en met MasterCard.

Betalen door het bedrag vooruit over te maken

In het bestelproces kan je ook kiezen om het bedrag vooraf over te maken. Je maakt dan zelf het bedrag over naar IBAN  NL58ABNA0810473801 t.n.v. Meuwissen Agro inzake De Wiltfang, Maartensdijk. Zodra wij jouw betaling binnen hebben, maken wij je verzending klaar. Je ontvangt dan een bericht zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Aanbetalingen

Bij bestellingen van plantenkassen plaatsen wij de productieopdracht zodra wij een aanbetaling van 40% van het factuurbedrag hebben ontvangen. Ook voor maatwerk kunnen wij een volledige of een deelbetaling vragen.

Prijzen

Standaard zijn alle op de website genoemde prijzen in euro, inclusief 21% BTW. Je kan echter instellen of de prijzen in- of exclusief BTW getoond moeten worden (zie knop links bovenin op de site). Prijswijzigingen voorbehouden.

De Wiltfang doet haar uiterste best om in alle gevallen de juiste prijs te vermelden van artikelen in de webwinkel. De prijs in de winkelmand is altijd leidend. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding op andere pagina's in de webwinkel.

Wij hanteren de besteldatum als de aankoopdatum op je factuur.

 

 

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2024 De Wiltfang ®  |  Burgemeester Padmosweg 161  |  3648 BD Wilnis  |  T 0346 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | *** ALLEEN WEBSHOP ONLINE ***

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.