Skip to main content
0 items | € 0,00
incl. verzendkosten

Betalen

Betalen vanuit Nederland

Betalen vanuit België

Betalen met groeipunten

Betalen met een cadeaubon

Betalen met I-deal of PayPal 

Betalen met creditcard 

Betalen door het bedrag vooruit over te maken

Betalen achteraf

Aanbetalingen

Prijzen

Betalen vanuit Nederland

Via de website kunt u met iDeal betalen, of kiezen voor vooruit overmaken (dan ontvangen wij graag uw betaling op: IBAN NL57RABO0140076050 t.n.v. De Wiltfang, Maartensdijk). Ook betalen met PayPal of na ontvangst goederen (m.u.v. De Wiltfang Cederhouten kassen) behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt een betaaltoeslag van €2,50.  

Betalen vanuit België

Naast betaling via PayPal / creditcard, kunt u ook betalen via Bancontact / Mister Cash.

Betalen met groeipunten

U kunt uw gespaarde groeipunten verzilveren door bij betalingswijze aan te geven dat u groeipunten wilt verzilveren. U kunt alleen uw punten inbrengen wanneer het orderbedrag minimaal € 25 bedraagt.

Betalen met een cadeaubon

U kunt uw cadeaubon verzilveren in de showroom, maar ook online.

Betalen met iDeal

U kunt veilig per iDeal betalen bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschotbankiers.

Betalen met PayPal

PayPal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat u uw financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heeft u een account nodig bij PayPal.

Het enige wat u moet onthouden is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Vervolgens kiest u of u wilt betalen met een creditcard, uw bankrekening of vanaf uw PayPal saldo. Wij brengen u voor een PayPal-betaling (is creditcard) €2,50 in rekening.

Naast uw gegevens zijn ook uw aankopen beschermd door PayPal. Dus als u niet ontvangt wat u besteld heeft, kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen.

Betalen met creditcard

U kunt veilig betalen met uw creditcard via een SSL-beveiligde server, die de creditcardgegevens versleuteld verstuurd. U kunt betalen met VISA en met MasterCard. Wij brengen u voor een betaling per creditcard €2.50 in rekening.

Betalen door het bedrag vooruit over te maken

In het bestelproces kunt u ook kiezen om het bedrag vooraf over te maken. U maakt dan zelf het bedrag over naar IBAN  NL57RABO0140076050 t.n.v. De Wiltfang, Maartensdijk. Zodra wij uw betaling binnen hebben maken wij uw verzending klaar. U ontvangt dan een bericht zodat u uw bestelling kunt volgen.

Betalen achteraf

Achteraf betalen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de administratieve afhandeling hiervan vragen wij een kleine vergoeding van €2.50. Ook is het mogelijk via PayPal te betalen, waardoor u ook uw order te allen tijde kan herroepen en/of terugsturen.

Aanbetalingen

Bij bestellingen van plantenkassen plaatsen wij de productieopdracht zodra wij een aanbetaling van 60% van het factuurbedrag hebben ontvangen.

Prijzen

Standaard zijn alle op de website genoemde prijzen in euro, inclusief 21% BTW. U kunt echter instellen of de prijzen in- of exclusief BTW getoond moeten worden (zie knop links bovenin op de site). Prijswijzigingen voorbehouden.

De Wiltfang doet haar uiterste best om in alle gevallen de juiste prijs te vermelden van artikelen in de webwinkel. De prijs in de winkelmand is altijd leidend. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding op andere pagina's in de webwinkel.

Wij hanteren de besteldatum als de aankoopdatum op uw factuur.

 

 

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2017 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30169535  |  BTWnr NL: NL.8092.75.405.B01 |  BTWnr BE: BE.0822.300.078-RP

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud me
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.
Hulp nodig of opmerkingen? Klik hier!