Skip to main content
account
0 items

Klachten:

We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dewiltfang.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren:

Een retour kan worden toegestuurd naar: De Wiltfang, Industrieweg 7, 3738JW Maartensdijk. Vergeet vooral niet duidelijk je gegevens hierbij te vermelden, zodat er contact kan worden opgenomen bij eventuele vragen.

Je hebt recht op retour van je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan De Wiltfang geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dewiltfang.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zie herroepingsformulier met vermelding van uitzonderingen op het herroepen van sommige producten.


 

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2022 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud wachtwoord
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.