Skip to main content
0 items | € 0,00
incl. verzendkosten

December 2018: MGO Kleding

05 december 2018

MGO is nog een écht Nederlands familiebedrijf! Wat in 1989 begon als outdoor-kleding avontuur, is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van casual outdoor kleding voor een brede doelgroep.

December 2018: MGO Kleding

Het bedrijf MGO (Mongo) – De Geschiedenis

Vader Jan van den Berg begon het bedrijf uit pure passie voor outdoor waxkleding. Er was in die tijd een wildgroei aan mogelijkheden én kwaliteiten. Jan was ervan overtuigd dat hij met zijn duidelijke visie en kennis op dit gebied een verandering teweeg kon brengen die zou resulteren in een kleding programma van zeer hoge kwaliteit. Buitenleven en outdoor kleding was destijds een kleding segment voor paardenliefhebbers, jagers en hondenbezitters.

Inmiddels is deze kleding, mede dankzij onze inspanningen, voor een breed publiek toegankelijk. Waar in het verleden Wax stond voor ‘zwaar en stug’, is het tegenwoordig soepel, licht en heel goed als casual kleding te dragen.

Nu wordt het bedrijf geleid door dochter Margot. Zij heeft de collectie verder uitgebreid en een duidelijke marketing strategie uitgerold onder de naam MGO “Top of Mind”. Hierbij spelen merkbeleving, comfort en kwaliteit een hoofdrol

Tegenwoordig is het authentieke waxproduct met behulp van nieuwe materialen en inzichten geïnnoveerd tot een soepel en gemakkelijk te dragen product. Tegelijkertijd is de prijs steeds interessanter geworden door verbeterde productietechnieken, dit alles in nauwe samenwerking met onze producenten.

Kwaliteit en duurzaamheid

MGO kleding is niet zomaar kleding. Ieder kleding stuk wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd, dit alles in eigen beheer van MGO conform de kwaliteitsstandaard en merkbeleving. Kwaliteit gaat boven alles. De kleding wordt in Europa gemaakt en de fabriek voldoet aan de Europese wet en regelgeving en voorziet op alle manieren in een goede werkplek voor de medewerkers die aan de kleding werken. Allen zo kan constante kwaliteit gegarandeerd worden.  Het beste werk wordt geleverd als men plezier en betrokkenheid heeft bij het bedrijf. MGO biedt dus een eerlijk en duurzaam product.

Vanwege bovenstaande past MGO bij De Wiltfang. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kern woorden waarom De Wiltfang ervoor gekozen heeft om MGO op te nemen in haar assortiment.

Kom een keer in onze showroom de kleding bekijken, passen en voelen of bestel online.

MGO is nog een écht Nederlands familiebedrijf! Wat in 1989 begon als outdoor-kleding avontuur, is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van casual outdoor kleding voor een brede doelgroep.
Hou jij ook zo van tuinieren? Ben jij ook het liefst de hele dag in de tuin bezig? Het is november en het begint langzaam weer kouder te worden in Nederland. Het aantal lichturen wordt minder en voor je het weet ligt er dik pak sneeuw in de tuin. Ondanks dat het kouder wordt hebben we een prachtige zomer gehad dit jaar met veel zonuren. Doordat het zo’n mooie zomer geweest is in ons land hebben we veel kunnen doen in de tuin. Tuinplanten kopen en planten, bomen snoeien, grasmaaien en nog veel meer. Maar hoe weet je nou wanneer je een boom kan snoeien of wanneer je kan grasmaaien of welke planten winterbestendig zijn?
Leonard Cohen zong vroeger over november: New York is cold but I like where I’m living… Inderdaad een maand waarin het koud kan zijn, maar ook even goed nog zeer aangenaam. Oké, de jas of vest kan er bij aan, maar op een droge dag valt er nog prima te klussen in en om het huis. De maand november is bij uitstek ieder jaar net als februari trouwens perfect om een aantal zaken in orde te maken.
Uit milieuoverwegingen, praktisch oogpunt of een financieel motief, het maakt eigenlijk niet uit waarom je het doet. Composteren in eigen beheer heeft voordelen. Het is toch ook zonde om al dat keukenafval en die tuinresten eerst in de container te gooien, het af te laten voeren naar een composteerbedrijf en dan later je eigen afval terug te kopen in de vorm van compost?
Bosbessen noem ik ze, eigenlijk zijn het blauwe bessen. Ik heb vier struiken staan, waarvan er twee een naam hebben: ‘Blue crop’ en ‘Goldtraube 71’. Van juli tot november kan ik deze gezonde, smakelijke blauwe bessen oogsten.
Als je erover nadenkt om een vijver aan te leggen dan kun je dit gemakkelijk zelf doen. Zelf een vijver aanleggen begint met een goede voorbereiding . Zo moet je allereerst goed nadenken over de grootte en de vorm van je vijver. Je kunt namelijk een heleboel dingen zelf doen, maar een vijver aanleggen is niet zomaar even gedaan. Zo moet je een goed plan hebben en je hebt ook het een en ander nodig als het aankomt op vijverproducten. Hieronder lees je hoe je op de juiste manier een vijver kan aanleggen
In een duurzame tuin zijn alleen materialen gebruikt die duurzaam zijn. Dat betekent dat ze niet belastend zijn voor het milieu en een lange levensduur hebben. Er worden bewuste keuzes gemaakt, water en energie bespaard, en goed gezorgd voor grond en dieren. Een duurzame tuin is zowel op een klein balkon, als een tuin met vele hectaren grond te realiseren. In dit blog gaan we je tips geven over hoe jij je tuin het beste duurzaam kunt maken!
Zaaien, voorzaaien, verspenen, wieden, uitdunnen en oogsten. In mei is het lekker druk en met wat geluk ook erg mooi weer. Een fijne tijd om van de tuin te genieten.
De laurier is als struik te planten maar ook prachtig om er een haag van te planten. De laurier is een wintergroene struik, hierdoor prima geschikt voor een haag die u zomer en winter privacy bied. De grote glanzende bladeren vormen al snel een dichte groene haag. Wel is het een snelgroeiende struik
Snoeien en knotten is van alle tijden. Door de eeuwen heen hebben we altijd de drang gehad om bomen te vormen, in model te brengen. Door de eeuwen heen hebben we ook geleerd dat vrijwel elke boom te snoeien is. Enig voorbehoud is dat de boom van nature een herstellend vermogen heeft. Welk gereedschap bij het knotten en vormen van bomen het best te gebruiken is, hangt af van de boom.
Altijd al willen weten wat er in deze tijd van het jaar gesnoeid kan worden en met welk gereedschap dit het beste kan gebeuren? Lees dan de februari tuinblog van Claudia Reina bekend van emagazine "Smultuin". Claudia legt uit hoe fruitbomen, kleinfruit, hazelnoot, vlinderstruiken en rozen gesnoeid moeten worden.
Januari, een mooie maand om te bezinnen op het nieuwe jaar. Juist op die momenten kan de natuur ons hierbij helpen

Archief

Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier.

© 2020 De Wiltfang ®  |  Industrieweg 7  |  3738 JW Maartensdijk  |  Tel.: 0346 - 218 111  |  info@dewiltfang.nl

KvK: Utrecht 30097552  |  BTWnr NL: NL.009181003.B01 | 

inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud me
Nog geen klant? Maak een account aan.
Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.